1000 шедеврів - відбір робіт на виставку

Якщо Ви - творець, художник у душі і невизнаний геній (а може й визнаний) - запрошуємо подати роботи для участі у виставці.

Свої роботи можете загрузити на Гукгл-диск за цим посиланням.

Насправді це буде невеличкий фестиваль мобільної фотографії, з блекджеком і шлю... з майстер-класами, зустрічами і екскурсіями.

1000 шедеврів, знятих на смартфон

Організатором виставки є фейсбук-паблік "Мобільне фото мистецтво" при участі Національної спілки фотохудожників України, Арт-об'єднання "KyivPhotosHall - 2012"

куратор Денис Сухінін.

 

Про виставку

Нещодавно ми провели першу виставку нашого товариства, і тоді у нас було 100 шедеврів. Нещодавно кількість робіт з хештегом #шедевр у нашій групі перевалила за 1000 і я хочу привітати учасників з цим досягненням і об'явити вібір робіт на наступну ювілейну виставку!

Місце проведення

Арт-хаб ТЦ Городок (на Почайній, колишня Петрівка).

Відкриття виставки

Відкриття виставки - 20 травня (вибачте, було спочатку заявлено 13 травня, але змушені були змінити по недоступним нашому розумінню мотивам власників приміщення).

Тривалість - місяць.

Дедлайн подачі робіт - 1 квітня.

Чому так довго? Власники приміщення беруть собі час на організацію маркетингових інструментів, тому хочуть місяць від дедлайну до відкриття.

Розмір робіт і внесок учасника

Пропонуємо такі формати для участі у вистаавці: 

40х50 - високоякісний друк на пластику. Вартість участі 500 грн

50х60 - високоякісний друк на холсті з підрамником. Вартість участі 850 грн

30х66 - друк на пластику. Вартість 550 грн. Загалом це досить незручний формат у тому сенсі, що довга вузька фотографія здається не дуже великою, але при цьому коштує досить багато. Якщо збільшити гирину до разумних 40 см, виходить...

40х88 - друк на пластику. Внесок учасника 950 грн. Вразовуючи, що ми ставимо задачу організувати продаж робіт, варто друкувати більший розмір робіт.

Відмічайтесь у заході, і надсилайте роботи для відбору з посиланням, вказаним нижче.

Роботи, що мають хештег #шедевр у групі отримають 10% знижку )

Подача робіт

Викладайте будь ласка роботи для участі у виставці у цю папку на Гугл-Диску.

Створіть для цього папку зі своїм прізвищем і ім'ям (прізвище попереду) і викладайте до неї роботи для відбору, краще трохи більше, ніж збираєтесь виставляти, щоби було з чого обирати. Файли фотографій називайте будь ласка по масці: Прізвище_Ім'я_назва.jpg. До своєї папки загрузіь будь ласка:

  1. Роботи (На відбір краще надіслати не менше 10 ваших найкращих робіт), також вкажіть кількість робіт, які хочете виставити.
  2. Коротку автобіографічну довідку (до неї також внесіть контактні дані для авторської картки і друку у каталозі)
  3. Ваш портрет

Автобіографія

Навіщо потрібна автобіографія? Участь у виставкових проектах – це серйозний плюс у карму фотографа, це ваша візитка та рекомендації на майбутнє. Наприклад, для прийняття до Спілки фотохудожників України, або інших професійних спілок та асоціацій. Саме Каталог виставки підтверджує Вашу участь, тому замовлення каталогу – важливий крок.

Каталог можна замовити окремо та отримати після закінчення виставки. Ось приблизний перелік питань, які допоможуть вам написати автобіографію:

  1. ПІБ, нікнейм в актуальній соціальній мережі, посилання на основний профіль у соцмережах, сайт.
  2. У якому жанрі ви знімаєте?
  3. Ваші улюблені теми для зйомки, моделей, сюжетів?
  4. Що Вас надихає?
  5. Розкажіть, як розпочався Ваш творчий шлях, буквально кілька пам'ятних подій: як почали знімати, улюблена камера, смартфон для зйомки, Ваш учитель, перша зйомка, перша модель?
  6. Хто Ваші кумири серед значущих постатей у світовій фотографії, а може, і наших сучасників, друзів?
  7. Розкажіть про свою мрію, чого прагнете, які цікаві проекти плануєте, чого хочете досягти?

Роботи на відбір

Подати роботи на відбір можна за наступним посиланням на Гугл-диску.

Роботи іменуйте по масці: Прізвище_Імʼя_Назва.jpg, викладайте на відбір декілька робіт для того щоби було з чого обирати.

Куратор виставки Денис Сухінін

 Усі питання, що виникають, прошу адресувати до куратора виставки.

 Організатори