Останній день перед війною - відбір робіт на виставку

Останнім часом ми дуже втомились від війни, прильотів, відключень, новин, смертей. Тому цього разу запропоную дуже позитивну, оптимістичну, просякнуту надією і вірою тему: "Останній день перед війною" (дякую, Юрій Пожар, за підказану чудову тему).

Експозиція буде розміщена у Мистецькому переході

Про що

У мене особисто в останній день перед війною була дуже мила сімейна зйомка, і зараз я іноді згадую закохану пару, діточок, і думаю: де вони, що з ними? Я б не звонив, бо не хочу зруйнувати цю згадку у своєму серці. Чи просто боюся почути погані новини, але сподіваюсь на краще і "консервую" у собі спогади. І я хочу щоби ви подарували глядачам це тепле відчуття.

Фраза "Один день перед війною" - це звичайно метафора. Нехай буде місяць перед війною, чи навіть рік.

Головне - показати глядачам, яка Україна зберіглась у вашому серці, заради чого ми боремось, заради чого ми маємо перемогти. Згадати, зберегти і подарувати глядачам вашу віру і надію, що все повернеться, ще буде і мир, і любов - закати зі світанками, і закохані на лавочках у міському сквері, гарячі обійми і сльози радості на очах. Жанрових обмежень немає - просто розкажіть про свій мирний день. Я вірю, що якщо багато людей будуть візуалізувати мрію про мир, він неодмінно настане!

Відбір робіт

Прошу завантажувати роботи до папки на Гугл диску за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/103vgelknH7EH9cvZa0ZuHXSKHA-_rQSy?usp=share_link

Створюйте папку з власним прізвищем у назві, і до неї загружайте фото, які вважаєте достойними для виставки. Завантажуйте одразу файли для друку, тобто - максимальний розмір і якість.

Файли прошу іменувати по масці:

  • Прізвище_Імʼя_Назва роботи.TIFF
  • Автопортрет також іменуйте так: Прізвище_Імʼя.jpg
  • Автобіографія - так само: Прізвище_імʼя.doc

Умови участі

Для розміщення у Мистецькому переході можливі два формати, якими друкуємо Ваші роботи:

50х75 см - внесок учасника кладає 800 грн

120х80 см - внесок учасника 1100 грн

Тривалість виставки - 1 місяць, це гарантований термін. Насправді, роботи знаходяться у Мистецькому переході близько 2 місяців, після чого робимо ротацію. Деякі роботи залишаємо на 2 і 3 ротації, тобто - до півроку.

Унікальність Мистецького перехода - це локація у самому центрі української столиці з високим потоком перехожих. Тобто, згідно обережних прикидок, Ваші роботи можуть побачити до 30000 киян і гостей столиці за 1 місяць. Усі роботи друкуються у паспарту, де вказані авторські дані і QR-коди (до 4х) з посиланням на ваші ресурси - Ваш сайт, профілі у соцмережах.

Повернення робіт

Для цієї локації фото друкуються на високоякісному рекламному оракалі під ламінацію і наклеюються на стіну. Нажаль, при зніманні фотографії часто рвуться і деформуються, тому ми не обіцяємо повернення робіт.